Lahjakortti – valitse sopiva summa ja lahjakortin tyyppi

10,00 100,00  sis. alv. 24%

Lahjakortti lankakauppaan, valitse sopiva summa.

Tuotetunnus (SKU): D0027 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Lahjakortti lankakauppaan on hyvä lahja käsityöihmiselle

Lahjakortti

Lahjakortti lankakauppaan (Lankakauppa Tänkimäätein) voidaan toteuttaa perinteisenä korttina (myymälään) tai alennuskoodina verkkokauppaan. Ilmoitathan tilauksen lisätiedoissa kummassa muodossa haluat lahjakortin toimitettavaksi.

Perinteinen

Perinteinen kortti (kuvassa) on käytettävissä myymälässämme (Keskustie 14, Pihtipudas) maksuvälineenä käteisen rahan ja korttimaksun ohella. Koko summaa ei tarvitse käyttää kerralla, vaan lahjakorttia voidaan käyttää osissa kortin voimassaoloajan aikana. Normaali voimassaoloaika on noin  kolme kuukautta. Erikoistapauksissa voidaan myöntää pidempi voimassaoloaika. Lahjakortin sisäsivulla lukee lahjakortin tiedot, eli saajan nimi, lahjakortin arvo ja voimassaoloaika. Lahjakortin käyttäjän henkilöllisyyttä ei kuitenkaan tarkisteta lahjakorttia käytettäessä.

Alennuskoodi verkkokauppaan

Nykyaikaisempi versio lahjakortista on alennuskoodi verkkokauppaan. Se toimii maksuvälineenä verkkokaupassa, kuten perinteinen lahjakorttikin. Käytännössä alennuskoodi antaa tietyn euromääräisen alennuksen ostoskorin loppusummasta.  Alennuskoodia ei voi käyttää osissa, ja se on henkilökohtainen. Alennuskoodin käyttö on rajoitettu, eli koodin voi käyttää vain kerran. Koodia voidaan myös rajoittaa niin, että se on käytettävissä vain tietyllä sähköpostiosoitteella. Alennuskoodin toimittamista varten tarvitsemme vastaanottajan sähköpostiosoitteen.

Lisätiedot

Arvo

10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €, 50 €, 100 €