Tänkimäätein Villasukat vauvalle Drops Fabelista

17,50 18,50  sis. alv. 24%

Vauvan villasukat Drops Fabel -langasta.

Tuotetunnus (SKU): TMT004 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tänkimäätein Villasukat vauvalle – lämmikettä pikkuvarpaille!

Konepesun kestävät ohuet villasukat (varovainen 40 asteen pesu, ei kovaa linkousta). Villasukan varren pituus on noin 10 cm, jalkapohjan kokonaispituus noin 11 cm. Sukan varressa on kaksi joustinneuleresoria, toinen nilkan yläpuolella ja toinen varren yläpäässä. Sukat neulotaan myymälässä myytävistä langoista, joten joku väri voi olla hetkellisesti liian vähissä sukkia varten. Mikäli haluaamaanne väriä ei ole heti saatavilla, otamme teihin yhteyttä ja kerromme toimitusaika-arvion sekä mahdollisesti ehdotamme korvaavaa väriä.

Neulomme tilauksesta myös isompia villasukkia sekä tossuja yms. Otathan yteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat tilata villasukat eri kokoisena tai mallisena, tai jostain toisesta langasta neulottuna.

Tänkimäätein Villasukat vauvalle Drops Fabelista

Mallisukista lötytyy esittely blogistamme (https://www.tankimaatein.fi/varpaasta-varteen/). HUOM! Mallisukkien värisiä sukkia ei valitettavasti ole tilattavissa!

Näissä villasukissa käytetään lankana Drops Fabel -lankaa, joka on superwash-käsiteltyä villasekoitelankaa. Vauvan sukat voidaan neuloa myös 100 % villalangasta, tai esimerkiksi alpakasta, sillä niiden ei tarvitse kestää yhtä kovaa kulutusta kuin aikuisten tai isompien lasten sukkien. Suoraan tähän sukkamalliin sopivia vaihtoehtoisia lankoja ovat Drops Alpaca, Drops Baby Merino, Drops Flora ja Drops Nord. (Värivaihtoehdot löytyvät tuotelinkeistä). Florasta neulottavien sukkien hinta on 17,5 € / kpl, Nordista 18 € / kpl, Baby Merinosta ja Alpacasta 20 € / kpl. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli haluat tilata sukat vaihtoehtoisesta langasta neulottuna.

Sukat eivät toistaiseksi ole varastotuote, vaan ne neulotaan tilausten mukaan. Normaali toimitusaika tuotteelle (yksi sukkapari) on noin kaksi viikkoa. Poikkeustapauksissa otamme Sinuun yhteyttä. Yksistään tilattu sukkapari voidaan toimittaa kirjelähetyksenä. Muiden tuotteiden kanssa tilatut sukat toimitetaan ensisijaisesti samassa lähetyksessä muiden tuotteiden kanssa. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli haluat useamman tuotteen tilauksen erillisissä toimituksissa (esim. lankalähetyksen heti ja villasukat erikseen sitten kun tuote on valmis toimitettavaksi.)

Suunnittelu ja toteutus: Tänkimäätein / Enni Lahtinen.

HUOM! Ei jälleenmyytäväksi!

Lisätiedot

Paino 50 g (gramma)
väri

pink dream print, vihreä/turkoosi print, mustavalko-mix print, metsä long print, grand canyon long print, merensyvyys long print, luonnonvalkoinen, vaalean harmaa, sinapinkeltainen, ruosteenpunainen, punainen, sininen, omenanvihreä, musta, ruskea

Saatat myös pitää...