Drops Cotton Light – puuvilla-polyesteri sekoitelanka

1,50  sis. alv. 24%

4 mm puikoilla neulottava sekoitelanka, jossa on 50 % puuvillaa ja 50 % polyesteria.

Tuotetunnus (SKU): D0031 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Cotton Light – kevyt ja viileä puuvillalanka kesäksi!

Drops Cotton Light – puuvilla-polyesteri sekoitelanka

Ihanan pehmeä lanka DROPS Cotton Light on 50% puuvillaa ja 50% polyesteri mikroa. Mikrokuidut ovat silkkilankoja kapeammat, ne eivät ime kosteutta ja puuvillan ansiosta neuleesta tulee hengittävä. Tämä, yhdessä puuvillan kanssa, tekee sekä kesän että talven neuleista hengittävät, muotonsa säilyttävät ja hyvin kestävät.

DROPS Cotton Light -lanka soveltuu myös todella hyvin lasten vaatteisiin, koska sitä voidaan pestä koneessa ja värikartta on täynnä hauskoja ja eläviä värejä. Lanka on kehrätty useasta säikeestä, jonka ansiosta silmukoista tulee tasaiset ja siistit.

Ota kuitenkin huomioon, että jos käytät lankaa virkkaamiseen, langalla on sileän, silkkimäisen muotonsa johdosta taipumus ”avautua”.

Tuotetiedot

Sisältö: 50% Puuvillaa, 50% Polyesteria
Lankaryhmä: B (20 – 22 silmukkaa) / 8 ply / DK / worsted
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 105 m
Puikot: 4 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 21 s x 28 krs
Hienopesu, 40 C / Tasokuivaus

Made in EU
Oeko-Tex® certificate 951032

Muuta

Suoraan Cotton Lightille suunniteltuja ohjeita löytyy erityisesti kesäneuleissa ja asusteissa sekä koristeissa. Dropsin tälle langalle suunnitellut ohjeet löytyvät Garnstudion verkkosivuilta ja ne ovat ilmaisia. Suora linkki Cotton Lightin ohjeisiin tässä: https://www.garnstudio.com/search.php?action=browse&w=&c=0&mt=0&t=0&k=0&yg=0&y=94&col=0&df=0&lang=fi.  Lanka sopii käytettäväksi myös esimerkiksi Bellelle ja Muskatille sekä muille B-lankaryhmän langoille suunnitelluille ohjeille.

Lisätiedot

Paino 50 g (gramma)
Väri

valkoinen 02, vaalea roosa 05, jäänsininen 08, omenanvihreä 11, vaalea beige 21, vaalea syreeni 25, keltainen 28, helmiäisharmaa 31

Saatat myös pitää...