Drops Muskat – 100 % merseroitu puuvillalanka

2,30  sis. alv. 24%

Merseroitu 100 % puuvillalanka, puikkosuositus 4 mm.

Tuotetunnus (SKU): D0032 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Drops Muskat on merseroitua puuvillaa, jossa on värikäs loisto.

Drops Muskat – 100 % merseroitu puuvillalanka

DROPS Muskat on värikäs puuvillalanka, joka on kehrätty egyptiläisestä merseroidusta puuvillasta. Se on hienointa olemassa olevaa pitkäkuituista puuvillaa! Lanka on kehrätty useista ohuista säikeistä, mikä tekee langasta erittäin kulutuskestävän ja muotonsa pitävän. Lanka on lisäksi himmeästi kiiltävä. Muskat-lanka on yksi ihanista ja ikuisista klassikoistamme, johon löytyy paljon ohjeita. Langalla on paljon tyytyväisiä asiakkaita ja se on ollut jo yli 25 vuotta markkinoilla.

Tuotetiedot

Sisältö: 100% Puuvillaa
Lankaryhmä: B (20 – 22 silmukkaa) / 8 ply / DK / worsted
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 100 m
Puikot: 4 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 21 s x 28 krs
Hienopesu 40 C / Tasokuivaus

Made in EU
Oeko-Tex® certificate 951032

Muuta

Langan värivalikoima on todella runsas. Mikäli et löydä myymälämme värivalikoimasta mieluista väriä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Pyrimme päivittämään tuotevalikoimaamme asiakkaiden toiveiden mukaan.

Tutustu myös muihin valikoimassamme oleviin puuvilla- ja puuvillasekoitelankoihin, kuten 100 % puuvillaa oleviin Safraniin ja Parisiin sekä puuvillapolyesterisekoitelanka Cotton Lightiin. Muskatin kanssa saman paksuinen lanka on (Cotton Lightin lisäksi) Drops Belle, joka on hurmaava pellavasekoitelanka. Nämä saman paksuiset (sama lankaryhmä, esim tässä tapauksessa lankaryhmä B) käyvät helposti vaihtoehtoisiksi langoiksi ohjeisiin.

Muskat-langalle löytyy paljon suomenkielisiä ohjeita Garnstudion verkkosivuilta osoitteessa: https://www.garnstudio.com/search.php?action=browse&w=&c=0&mt=0&t=0&k=0&yg=0&y=18&col=0&df=0&lang=fi. Ohjeet ovat ilmaisia.

Lisätiedot

Paino 50 g (gramma)
väri

luonnonvalkoinen 08, vaalea persikka 10, valkoinen 18, vaaleanharmaa 19, myyränruskea 24, tumma oranssi 49, vaalea jäänsininen 60, vaalea myyränruskea 61, auringonkukka 84

Saatat myös pitää...