Kaapeli vaihdettaviin pyöröpuikkoihin

1,80  sis. alv. 24%

Kaapeli vaihdettaviin pyöröpuikkoihin.

Tuotetunnus (SKU): D0026 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Vaihdettavien pyöröpuikkojen avulla et tarvitse enää miljoonaa pyöröpuikkoa, vaan riittää, että sinulla on sopivan pituiset kaapelit ja tarvittavan kokoiset irtopäät ja saat kaikki tarvittavat pyöröpuikkokoot!

Kaapeli vaihdettaviin pyöröpuikkoihin

Jokaiseen kaapelisettiin kuuluu kaapeli, 2 kaapelitulppaa ja kaapeliavain, joka helpottaa kaapelin kiinnittämistä. Eri mittaisten kaapeleiden avulla siis yhdet päät sopivat moneen erikokokoiseen neuleeseen lasten neuleiden pienistä ympärysmitoista aina suljettuna neuleena tehtäviin aikuisten neuleisiin.

Kaapelimateriaali on mukavan joustavaa, joten pitkän kaapelin avulla myös looppaaminen onnistuu hyvin. Kaapeli sopii myös erinomaisen hyvin työstä sivuun siirrettyjen silmukoiden säilyttämiseen (esim kaarrokepuseron etu- ja takakappaleet hihojen neulomisen ajaksi). Kaapelitulppien avulla silmukat eivät karkaa kaapelilta, vaikka päät tarvitsisi siirtää toiseen neuleeseen välillä.

Neulominen voi toki olla välineurheilua, mutta tällaisilla yhdisteltävillä välineillä neulontatarvikkeiden määrä saadaan pysymään järkevissä mitoissa. Näin tarvikkeille ei tarvitse varata kokonaista kaappia, vaan tilaa jää vielä langoillekin. 🙂

Lisätietoja / omia kokemuksia

Vaihdettavat päät voi tarvittaessa vaihtaa välillä toiseen työhön ja silmukat saavat jäädä kaapelille lepäämään. Samoin esimerkiksi resorillista neuletta varten samalla kaapelilla voidaan käyttää resorissa ohuempia ja muussa neuleessa paksumpia päitä. Oman kokemukseni mukaan puikko ja kaapeli pysyvät hyvin paikoillaan neuloessa, kun käyttää kaapeliavainta apuna kiristyksessä. Kaapeliavain tulee kaapelin mukana samassa pakkauksessa, samoin kuin tulpat, joiden avulla silmukat voi jättää kaapelille lepäämään pelkäämättä niiden pakenevan. (Erittäin kätevät myös esimerkiksi sovitettaessa keskeneräistä neuletta!)

Tutustu myös muihin Pro Romance malliston tuotteisiin, esimerkiksi sukkapuikkoihin. Mikäli et löydä valikoimistamme juuri sinun tarpeisiisi sopivia puikkoja, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyrimme täydentämään valikoimaamme asiakkaiden toiveiden mukaan aina kun se on mahdollista. Tällä hetkellä toimimme ainoastaan Drops-tuotteiden jälleenmyyjänä, eli omaa valikoimaa pystyy laajentamaan Dropsin valikoiman mukaan. Koko Dropsin puikkovalikoima löytyy oheisesta linkistä: https://www.garnstudio.com/needles.php?cid=11.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

60 cm, 80 cm, 100 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaapeli vaihdettaviin pyöröpuikkoihin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...