Ruutupipolle kavereita, eli lapaset samaan tyyliin.

 

Ruutupipolle kavereita

 

Juttu julkaistu alun perin vanhassa blogissa, juttu löytyy täältä: http://tankimaatein.blogspot.com/2014/10/ruutupipolle-kavereita.html.

 
Tuossa taannoin viime keväänä neuloin messuilla tämän pipon. Kesällä ei pipoa kovin usein tarvinnut käyttää, mutta nyt syksyn tullen ja pipokauden alkaessa alkoi tietenkin häiritä se tosiseikka, ettei minulla ollut pipoon sopivia lapasia. Tokihan pipon ja lapasten täytyy sopia yhteen! Niinpä kaivoin lankavaraston syövereistä harmaata Karismaa ja ihanan vihreää 7 veljestä -lankaa sekä heijastinlankaa ja neuloin lapaset. Eilen marttakerhon kokoontumisessa kirjoin pystyraidat lapasiin ja päättelin loput langat (niitä oli paljon) ja lapaset pääsivätkin heti käyttöön. Ovat ne kyllä söpöt! Ja saattavat olla jopa ihan lämpimät, jos alle pukee toiset lapaset 😉
 
Lapaset tein siis samaan tyyliin kuin pipon – resoriin neuloin mukaan heijastinlankaa ja pystyraidat kirjoin lopuksi ketjupistoilla. Kämmenpuolelle en kirjonut raitoja (jotta tunnistaisin, kumman käden lapanen on kyseessä :P).
Kaksituiskuva lapasista. :P

Kaksituiskuva lapasista. 😛

Kaverikuva. Onnelliset ystävykset!

Kaverikuva. Onnelliset ystävykset!

Kuvat saa aukeamaan todellisessa koossa klikkaamalla kuvaa.

 

PS. Hilla kirjoitti tämän postauksen puolestani, koska minun piti leipoa suklaatorttua.

Oma kommentti postaukseen liittyen (julkaistu 3. marraskuuta 2014 klo 21.57)

”Itse asiassa lapasissa en käyttänyt heijastinlankaa, pipon resorissa sitä kyllä on tehosteena. Lapaset on siis neulottu kahdesta eri värisestä harmaasta Dropsin Karismasta ja Novitan 7 veljestä -langoista 3,5 mm puikoilla. Lankaa meni yhteensä noin 70 grammaa.”