Kirjoneulepusero merinovillasta oli sopivan pehmeä herkkäihoiselle kummipojalle. Juttu julkaistu alun perin vanhassa blogissa. Alkuperäinen teksti on nähtävissä täällä: http://tankimaatein.blogspot.com/2015/12/kummipojalle-neuleita-osa-5.html.

 

Kummipojalle neuleita osa 5

Perinteisesti kummipojan joululahjaan käärittiin taas neulepusero. Päivälleen kuukausi sitten annoin puserosta hieman esimakua Norjalaista-postauksessa. Pusero valmistui hyvissä ajoin ennen joulua, Kokopitsisen tilauspuseron vanavedessä, eli seuraavana päivänä. Ja sitä seuraavana päivänä valmistuivat Prinsessa-sukat. Niihin aikoihin oli tuo valmistuvien töiden tahti ihan kiitettävä, sillä näiden töiden jälkeen alle viikon päästä valmistui oma kirjoneulepuseroni. 🙂 Ja yksi vauvan myssy & lapaset -settikin ehti vielä ennen joulua valmiiksi, laitan siitä sitten jossain vaiheessa kuvan tänne.

Kirjoneulepusero merinovillasta

Tähän puseroon meni lankaa (Drops Merino Extra Fine) yhteensä noin 320 grammaa, josta 50 grammaa oli valkoista, ripaus punaista ja loput laivastonsinistä. Pusero on neulottu pääasiassa 4 mm puikoilla. Hihansuiden resorit tein 3 mm ja muut resorit 3,5 mm puikoilla. Puseron ohje löytyy Garnstudion verkkosivuilta, tässä suora linkki ohjeeseen. Pusero tuntui olevan pojalle mieluinen, kuulemma on käyttänyt sitä kovasti. Mutta onhan se toki tehty hänen toiveittensa mukaan. (Ei saa pistellä, ja pitäisi olla sininen – puseron malli ja kuvio katsottiinkin sitten yhdessä).

Edit 15.3.2016

Kirjoneulepusero merinovillasta valmiina ja käytössä. Puserosta tuli mukavan rennon kokoinen.

Kirjoneulepusero merinovillasta valmiina ja käytössä. Puserosta tuli mukavan rennon kokoinen.

Logo löytyy helmasta tuttuun tapaan.

Logo löytyy helmasta tuttuun tapaan.

Edelliset kummipojan joululahjaneuleet löytyvät täältä: